Skip to Main Content »

Over Barbijntje

Barbara is Barbijntje  
Ik ben er altijd mee bezig, soms tot diep in de nacht, maar altijd met hart en ziel en veel plezier.
Voor mij is Barbijntje dus veel meer dan een webwinkel. Het voelt als iets wat ik altijd heb willen doen.
Iedereen  is even welkom.

Het geeft mij voldoening als ik het gevoel heb dat mensen met veel plezier terug komen op Barbijntje.nl.

Betaling via iDeal
Als je bankiert via internet bij de grote Nederlandse banken, kun je via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van de bestelling regelen. Elektronisch betalen via Internet is te vergelijken met een pin-betaling in een winkel. Na het plaatsen van je bestelling, kies je de betaalmethode iDeal. Er opent zich een scherm waarin je kunt kiezen voor de bank waar je online bij bankiert. Je volgt dan de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt, je krijgt hiervan via de mail een bevestiging.

Verzendkosten
De verzendkosten voor een binnenlandse verzending zijn € 3.95, dit gaat via de TNT. Alle aankopen worden binnen 48 uur verzonden. Lukt dit niet, omdat er een weekend of feestdag tussen zit, ontvang je hierover een mail.

Retourzending
Wil je een artikel retour sturen, dan kunt je contact opnemen met onze klantenservice via info@barbijntje.nl  Het aankoopbedrag zal na ontvangst van het retourartikel, binnen tien werkdagen worden teruggestort exclusief de verzendkosten. De verzendkosten van het retourneren zijn voor eigen rekening en worden alleen terug genomen binnen de termijn van 14 dagen.

Prijzen
Alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld.

Algemene voorwaarden
Hier vindt u de algemene voorwaarden